Boer zijn, boer blijven! - Ruimte om duurzaam te ondernemen -

Boeren moeten boeren kunnen blijven: ook een standpunt van het CDA Buren!

In de Lingeborgh te Geldermalsen vindt op 19 februari een bijeenkomst plaats georganiseerd door CDA West Betuwe, LTO Noord federatie Westelijke Rivierengebied en AGRICLUB Tricht met medewerking van Maurits von Martels en Jaco Geurts, Tweede Kamerleden CDA.

Wanneer: Maandagavond 19 februari 2018, 20.00 uur (inloop 19.30 uur). Waar: De Lingeborgh: Laan van Leeuwenstein 2 in Geldermalsen. 

Het lijkt wel alsof de agrarische sector in een achtbaan zit. Veel ontwikkelingen volgen elkaar op, zowel positief als negatief, en iedereen vindt er wel wat van. De kranten staan er vol mee. Melkveehouders, varkenshouders, kippenboeren, geitenboeren, akkerbouwers, fruittelers, glastuinders allemaal hebben ze hun problemen en uitdagingen.

De (te) snel wisselende regelgeving en mede daardoor financiële spanningen veroorzaken veel stress en onduidelijkheid. De agrarische sector heeft het daardoor moeilijk, maar er liggen ook volop kansen rond bijvoorbeeld duurzaamheid en verbetering van de leefbaarheid van het platteland. Agrariërs hebben de ruimte nodig om te ondernemen om de kansen te kunnen realiseren. CDA West Betuwe, LTO Noord federatie Westelijke Rivierengebied en AGRICLUB Tricht organiseren een gezamenlijke avond over dit onderwerp met twee aansprekende en belangrijke agrarische politici van het CDA in de Tweede Kamer. Zij geven hun visie, kijken vooruit en gaan graag met u hierover in gesprek.

 

Free Joomla! templates by AgeThemes