Agenda CDA Buren

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

CDA Rivierenland

De 8 CDA besturen in het Rivierengebied vormen samen CDA Regio Rivierengebied met daarin de gemeenten:  Tiel, Zaltbommel, West Betuwe, Buren, Culemborg, Maasdriel, West Maas en Waal en Neder Betuwe. Deelnemers zijn naast de bestuursleden van de afdelingen ook de  CDA-raadsleden, CDA burgemeesters en-  wethouders en de in de regio wonende provinciebestuurders en bestuurders van Waterschap Rivierenland. Per jaar wordt er een aantal malen  een zaterdagochtendbijeenkomst georganiseerd rondom een gemeenschappelijk thema met vaak een spreker.  De afdelingen zijn bij toer-beurt gastheer en regelen de bijeenkomst in het  eigen gemeentehuis.

Het Bestuur van de CDA regio Rivierenland  bestaat uit Ada Boerma, voorzitter, Engelina van Steenbrugge, secretaris, Cees Zondag, penningmeester, en Henk van Heusden algemeen bestuurslid. Ada Boerma  heeft  als voorzitter zitting in het Algemeen bestuur van de Provinciale CDA Afdeling.

Elke vier jaar organiseert CDA Regio Rivierenland een Betuwse Masterclass (in middels al voor de vierde maal)voor belangstellende potentialis, zodat de deelnemers een inkijk krijgen in de politiek en daarmee wellicht enthousiast worden en actief worden binnen een afdeling of zelfs als raadslid. De Betuwse Masterclass wordt gehouden in het voorjaar voorafgaande aan het jaar waarin de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden.

Klik hier voor de facebookpagina van CDA Rivierenland

Free Joomla! templates by AgeThemes