Aftrap verkiezingscampagne 2018 CDA Buren door Ruth Peetoom groot succes!

Ruth Peetoom, voorzitter van het CDA, heeft op 9 februari de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 van CDA Buren afgetrapt tijdens een campagne activiteit in Lienden.

Bezoekers van het winkelcentrum werd een flyer en een groen waxinelichtje aangeboden. Het waxinelichtje staat symbool voor het weer terugbrengen van verlichting op de door onze schoolgaande jeugd gebruikte fietspaden/wegen en in het buitengebied.

Na 45 minuten in de kou te hebben gelopen maar vele hartverwarmende gesprekken met de bezoekers te hebben gevoerd werd de warmte opgezocht bij zorgboerderij Hoog-Broek.

De gasten van de zorgboerderij hadden een lekkere lunch voor ons geregeld. Tijdens de lunch werd bekend dat in 7 van de gemeenten in Rivierenland er 5 een vrouw als lijsttrekker hebben gekozen.

 

Na een goed gevulde maag werd de tour voortgezet naar De Avezaathen waar met de medewerkers van het mantelzorgpunt en de bewonersvereniging werd gesproken.

Een korte stop bij Wilco’s IJsberg was de voorlaatste stop. Hier werd genoten van een heerlijk eigengemaakt ijsje en een blik in de stal. Hier zie je de ingrediënten voor het ijs voor je ogen gemaakt worden.

De tour werd afgesloten met een bijeenkomst in het Klokhuis te Maurik. Na het officiële gedeelte werden wij getrakteerd op een concert van de jongste groep van Kunst en Vriendschap.

 

 

 

 

Robert Veenis

Campagneleider CDA Buren

 

 

Free Joomla! templates by AgeThemes